''Atatürk'ün Annesi Zübeyde Hanım'' adlı resim yarışması

06.03.2024 46

Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürlüğünün, beş merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı resmi/özel okullardaki okul öncesi öğrencilerinin katılabileceği ''Atatürk'ün Annesi Zübeyde Hanım'' adlı resim yarışması düzenlecektir.  Toplanan eserlerin 19.04.2024 tarihine kadar  Müdürlüğünüz Temel Eğitim Şubesine teslim edilmesi gerekmetedir.

ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

2023-2024 EĞİTİM  ÖĞRETİM YILI ANNELER GÜNÜNDE ATATÜRK’ÜN ANNESİ

ZÜBEYDE HANIMI ANMA RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

AMAÇ:Yüce Önder ATATÜRK’ ün Annesi Zübeyde Hanımı okulumuzda kutlaması yapılacak olan Anneler Günü etkinliğinde anmak  ve Okul öncesi öğrencilerimizin hayal güçlerinin geliştirilmesini sağlamak.

KONU: ATATÜRK’ ün  Annesi ZÜBEYDE HANIM

Katılımcı çocuklara okulumuzun adının ATATÜRK’ ün annesinin adı olduğunun söylenmesi çalışmaya katkı sağlayacağından önemlidir. Çalışmalarıyla katkılarından dolayı çocuklara, öğretmenlerine ve yöneticilere teşekkür ederiz.

YARIŞMA  GRUPLARI:       01/01/2018 – 31/12/2018

01/01/2019 – 31/12/2019

SÜRESİ: Resimler, 19.04.2024 tarihine kadar  okul müdürlükleri tarafından toplu olarak bağlı bulundukları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kültür Bürosuna elden teslim edilecektir.

YARIŞMA KURALLARI

Resimler için boyut : 35x50 cm boyutunda3 cmgenişliğinde paspartolu olarak  hazırlanacaktır.

KULLANILCAK MALZEMELER    : Pastel boya – Resim Kağıdı

ESERE YAZILACAK BİLGİLER     : Eserin arka yüzüne, ilgili kişilerce doldurulup imzalanan bilgi formu yapıştırılır. Resmin ön yüzüne hiçbir bilgi yazılmaz.

ESERİN DEĞERLENDİRİLMESİ   : İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde toplanan eserler ilçede yapılan değerlendirme sonucunda her yaş grubundan ilk 3’e giren toplam 6 resim İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderilecektir

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün oluşturacağı seçici kurul her yaş grubunun birinci, ikinci ve üçüncüsünü belirleyecektir. Derece alanlar Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürlüğünce ödüllendirilecektir.

Yarışma sonuçları okulumuzun internet adresi olan www.antalyazubeydehanimanaokulumeb.k12.tr  adresinde 06/05/2024 tarihinde duyurulacak ve 10.05.2024 Cuma günü okulda ödül töreni yapılacaktır. Dereceye giren tüm eserler  okulda sergilenerek saklanacaktır.

Tüm katılımcı Okul Müdürleri, Öğretmen ve Öğrencileri ile 10 Mayıs 2024 Cuma günü anma programı ve ödül törenine davetlidir

Yarışma şartnamesine uymayan resimler değerlendirmeye alınmayacaktır

Ödül kazanan eserlerin Her Türlü Hakkı Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürlüğü’ne Aittir.

Okul İletişim Bilgileri: Üçgen Mahallesi 115. Sokak No:20 . Telefon: 0 242 334 77 75

e-posta: 970008@meb.k12.tr

ÖĞRENCİ ADRES BİLGİLERİ ORJİNALLİK BELGESİ